Coronatider

NÅR LIVET FORTSETTER
akryl på lerret
100×120 – kr 14 000

Denne urovekkende og innadvendte våren fortsetter arbeidet i studio for stengte dører. Galleriene “mine” er også stort sett stengt. Alle gjør vi så godt vi kan for å nedkjempe smitten av covid19 viruset.

I en slik tid har kunst en helt spesiell oppgave, både som kommentator/dokumentasjon til det som skjer og som kilde til glede, energi, ro og fred. Hvis du skulle ønske nye farger inn i rommet ditt, kan jeg være behjelpelig med hjemlevering der det er innen en viss rekkevidde fra studioet mitt i Sandefjord. Ellers er sending i posten en god løsning. Der kan du bestille hjemlevering på Posten.

Ta vare på deg selv! Hold avstand! Dette er vi sammen om!
En liten kommentar til krisen vi er inne i:


MAKE HISTORY, CREATE VICTORY
120×100