Utstillinger i 2014

image

Jeg startet 2014 med mange blanke lerret. Heldigvis hadde jeg en del ferdigstilte malerier fra 2013 med meg inn i det nye året, men mye forsvinner underveis. Nå er jeg godt i gang med mange nye arbeider. Hvert eneste bilde er en spennende og morsom prosess.
Bildene skal besøke ulike deler av Norge dette året. En liten tur til Danmark blir det også.

Først ut er Rød Herregård i Halden i regi av Galleri Lille Martine,  fra 29. mars til 6. april. Det blir min først separatutstilling i Halden, og det blir utrolig spennende å møte publikum der.

Fra 26. april til 14. mai er det klar for min tredje separatutstilling på Galleri Skallum i Bærum. Det er et galleri jeg etterhvert har fått et nært forhold til. Det blir nesten som å komme hjem. Alltid en stor glede.

Videre program for året er å finne under fanen UTSTILLINGER. Etterhvert kommer det blogger om de enkelte visningsstedene. Mange hyggelige steder skal besøkes, ikke minst Galleri Amare i Stavanger i oktober. Det blir utrolig interessant å se om utstillingen der blir en like formidabel suksess som forrige utstilling i galleriet.

Velkommen til å følge med både her på siden og på de ulike utstillingene!

Anne VN