LEVERT

-se-og-bli-settn80x802.jpg

Da er det levert nok en gang.
Etter lange tider med kaos i heimen
(langt ut over atelierets grenser),

Mye

IMG_1047

er nå 36 bilder, for det meste akrylmaleri i formater fra 40×40 til 80×160 (favorittformat på 100×100 er selvfølgelig stadig med, men jeg har virkelig tatt meg selv i nakken og gjort noe med utfordringen om å male i små formater også), på vei til Halden. Rød Herregård vil huse min separatutstilling fra 29. mars til 6. april. Det er bare åpent lørdager og søndager (12-16). Da håper vi, Galleri Lille Martine og jeg, på et formidabelt trøkk de timene det står på. Hjertelig velkommen til alle dere som har mulighet til å ta veien dit.
I utstillingsperioden vil hele utstillingen være presentert under Rød Herregård på hovedmenyen her på annevn.com . Alle bilder med info om priser og format. God fornøyelse!