MINE FABLER – Galleri Skallum 25. april – 14. mai

En ny fabel 100x100 Skallum 2014 - plakat
Nå er det like før igjen. Om et par dager går turen til Galleri Skallum på Stabekk for å levere malerier. Fredag 25. april kl 17.30 åpner min tredje separatutstilling i galleriet. MINE FABLER. Det er det det handler om. Fabuleringer rundt liv og samfunn. Mitt håp er jo at betrakteren inspireres til aldri så lite kreativ tankegang. Noen helt personlige “fairytales”. Fargegleden er stadig tilstede. Det samme gjelder mennesker, dyr og musikkinstrumenter. Og kanskje også noen nye elementer. Galleriet, det er like hyggelig og sjarmerende som det alltid har vært. En stor glede å spille på lag med.

Velkommen til å ta en titt!
I utstillingsperioden vil Galleri Skallum være en egen kategori på menyen. De utstilte arbeidene blir presentert.