FERIE…

Det ble aldri helt ferie på meg i år.
Og nå er den over.
Jeg skulle bare male litt innimellom…
Men når man ikke kan dy seg, så…
Det har vært en strålende sommer med MYE maling, mange båtturer og bad (25 grader i vannet på det meste) i det fantastiske sommerværet,  og ikke minst, kvalitetstid med tre helskjønne barnebarn. I tillegg har responsen på sommerutstillinger mm totalt vært veldig god. På Doktorgarden, Selje, er mange av arbeidene mine, store og små,  blitt solgt. I Ålesund Kusnstforening har også noen malerier fått nye eiere. I tillegg har det vært stor respons via siden her og fb-siden, og kommisjonssalget i galleriene går sin gang.

Nå er fokuset høstens utstillinger. Galleri Amare i Stavanger og Galleri Asbjørn på Kongsvinger, begge i oktober. Åpninger henholdsvis 9. og 16. oktober. I tillegg kommer to utstillinger i ARTGATE-gallerier, artgate.no , i Oslo. Nedre Vollgate 1,  4. til 27. september og Kirkeveien 49,  9. oktober til 8. november.

I går gikk turen til KUNSTNERUTSTYR.NO i Drammen.

Innkjøp 1       Innkjøp 2

Nå er atelieret fylt av det mest inspirerende som finnes. Haugevis av blanke lerret. Det er bare å sette igang.

JEG ER HELDIG!